Vyhledej
Královédvorsko > Vzdělávání > ostatní

Workshop ve stylu Relational Mindfulness Trainig ve Dvoře Králové (14. května 2024)

Redakce, / 7.05.2024, Dvůr Králové nad Labem, spolekprodvorek.kralovedvorsko.cz
Stává se vám, že vás komunikace s druhými netěší? Připadá Vám nezáživná a nudná nebo stresující? Věděli jste, že to může být i jinak? Přijďte si vyzkoušet všímavý dialog, který přináší do vztahů a do komunikace více přítomnosti, pohody a porozumění.

FOTOGALERIE - Workshop ve stylu Relational Mindfulness Trainig


Všímavost je fenomén. Dnes už o ní slyšeli skoro všichni. 
Často si ale lidé představují, že aby jim přinesla do života své plody, musí trávit dlouhé hodiny nějakou meditační praxi. U některých programů tomu tak opravdu je. A u některých ne! 
Program Relational Mindfulness Trainig je jeden z programů přizpůsobených modernímu způsobu života. Je kombinací praxe všímavosti a komunikace. 
Praxe, kterým se věnujeme jsou svižné (několik minut nám stačí). Důraz je kladen na všímavý dialog. Víc než polovinu času trénujeme všímavost přímo v komunikaci. Tyto nácviky mají hluboký dopad na naši schopnost prožívat hluboké, bezpečné a pohodové vztahy v našem životě, mimo tréninkové situace.

Chystaný workshop vám umožní nahlédnout do metod, které se v programu používají. Není potřeba, abyste měli zkušenosti s praxí všímavosti nebo s meditací. Vše podstatné se na workshopu dozvíte a odejdete vybaveni nástroji, které Vám mohou pomoci s pravidelnou praxí začít a udržet ji.

Zajímá vás, jak to funguje?

„Ochutnat“ můžete na dvouhodinovém workshopu, který se uskuteční dne 14. května 2024, od 17:30 do 19:30 hod. ve Sdílence na adrese: Palackého 106, Dvůr Králové nad Labem.

Své místo si můžete rezervovat na emailu misha.bucharova@gmail.com.

Vstupné je dobrovolné.
Více informací o programu RMT zde.

Míša Bucharová
lektorka RMT (ve výcviku)



Další články Spolek pro Dvorek

 
Vaše komentáře

Přečteno 177x