Vyhledej
Královédvorsko > Sport > fotbal

Žáci přivezli z Pilníkova 3 body, hráli fair play

Redakce / 8.09.2021, Vítězná, sokolvitezna.kralovedvorsko.cz
Vůči druhému soupeři byli naši mladší žáci "fair play": nastoupili v 7, stejně jako protivník.

FOTOGALERIE - ŽÁCI Z PILNÍKOVA PŘIVEZLI 3.BODY, VŮČI DRUHÉMU SOUPEŘI BYLI ,,FAIR PLAY", KTERÝ PŘIJEL JEN V SEDMI, TAK NASTOUPILI TAKÉ V SEDMI

Do druhých zápasů mladší žáci zajížděli do nedalekého Pilníkova, kde se nejdříve utkali s domácím Pilníkovem, který již okusili minulý víkend, ale zatímco minule žáci byli doplněni hodně hráči starší přípravky, tak dnes za žáky nastoupil pouze Ondra Čubič. 

Dnešní výkony a hlavně nasazení hráčů se nelíbilo nikomu, proč, to nikdo neví. Ale určitě bychom měli přistupovat ke každému zápasu na 110 %, sám se nevyhraje. Dělali jsem zbytečné chyby. Přesto první zápas jsme vyhráli 3:1.

Druhý zápas jsme nastoupili proti Kunčicím. Hráči z Kunči přijeli jen v 7, proto trenér Vašek udělal gesto "fair play" a naši hráči nastoupili také o jednoho hráče méně. 
Zde se ukázalo, že některé naše hráče to asi více překvapilo, mělo to i zvýšit náš pohyb, ale přišel opak: ztráta chuti. A když se ke všemu prohrálo, tak se hledala chyba v tom, proč jsme nastoupili o hráče méně, ale důvod byl prostý: soupeř měl "jednoho" hrajícího hráče, který jim tvořil hru, možná stačilo tohoto hráče uhlídat. 

Ale opět tu je rčení "kdyby nebyly ryby, nebyly by rybníky". Budou třeba zápasy, kdy se nesejdeme, nebo bude někdo nedej bože vyloučen, a budeme muset hrát i oslabení. Proto vymlouvat se nemůžeme a měli bychom hledat chybu jinde a přiznat si, zda jsem dali do zápasu opravdu vše.

Tak snad si zpraví všichni náladu v sobotu 11. září kdy na našem hřišti v Huntířově přivítáme od 9:30 a 10:30 hod. tým Lánova.
Určitě je ale nečeká nic lehkého a opět bude záležet jen na každém hráči jak přistoupí k zápasu.

V prvním zápase jsme potkali soupeře složeného z nováčků v kategorii žáků, bohužel bídným přístupem jsme sehráli mnohem více vyrovnané utkání, než před týdnem v Úpici ,kde jsme stejného soupeře "přejeli" 10:0 s mnohem mladší, ale také mnohem snaživější sestavou. 
Ve druhém zápase jsme nastoupili proti pouhým sedmy hráčům a v duchu "fair play" jsme taky jednoho hráče na hřišti ubrali. Bohužel bídný přístup pokračoval a skončilo to porážkou, která byla z mého pohledu naprosto zbytečná. No, nedá se nic dělat, za týden se hraje zas a určitě se k zápasům postavíme lépe.

Vašek Hanuš
trenér

Další články Sokol Vítězná

Související články
Pozvánka na zápasy a tréninky fotbalového týmu Sokolu Vítězná
Vaše komentáře

Přečteno 100x