Vyhledej
Královédvorsko > Sport > fotbal

Starší přípravka také druhé místo z Jičína!

Redakce / 28.02.2022, Dvůr Králové nad Labem, sokolvitezna.kralovedvorsko.cz
Starší přípravka fotbalového družstva Sokol Vítězná již několikrát dříve okusila halový turnaj v Jičíně, vždy to bylo do 4. místa, ale nyní ho "ovládla".

FOTOGALERIE - STARŠÍ PŘÍPRAVKA PŘIVEZLA TAKÉ KRÁSNÉ DRUHÉ MÍSTO Z JIČÍNA


Když skupinu s přehledem vyhráli se skóre 11:0 a tři výhry ze tří zápasů, tak je pak čekala Železnice z druhé skupiny, kterou také porazili bez obdržené branky.

Kdo by to byl řekl před odjezdem, že se nám bude takto dařit, kluci v čele v brance s Alexem turnaj skvěle ubránili.

Spousta branek ještě zůstala neproměněna. Na finále jsem čekali na soupeře, kterého jsem porazili již ve skupině 2:0 - Nová Ves.

I začátek finálového utkání byl v naší režii, soupeře jsem pustili jen párkrát za polovinu, neustále jsem se dotírali jejich branky, ale zbrklost a asi nervozita našich kopaček vedla k tomu, že po 11 minutách utkání svítilo na tabuli skóre 0:0, to znamenalo jít na penaltový rozstřel. Opět napjatá situace, první střela mířící k levé tyči, od které se bohužel odráží míč mimo branku, stejně tak i poslední střela na druhé tyči, soupeř proměnil a tím pádem jsme se stali druzí na turnaji.

Jak řekl trenér soupeře "fotbal nemá logiku". V turnaji jsme, dá se říct, neprohráli, neobdrželi jsem ani jednu branku. 4-výhry, 1-remíza, 0-proher, se skóre 16:0 z pěti zápasů.

Chápu, že pro hráče je to zklamání, ale na druhou stranu musíme před všemi smeknout poklonu, rozhodně když tohle někomu řeknou, tak se nemají za co stydět. Naopak by měli být všichni hrdí. Nasazení všech hráčů bylo skvělé, vybojovali jsem to všichni společně, jeden hrál za druhého. Nejužitečnějším hráčem našeho týmu byl vyhlášen pořadateli Ondra Čubič.

Jsem na vás všechny hrdý za předvedený výkon. Byla to famózní jízda. Již teď mnozí po dnešku vědí na Jičínsku, kde ta Vítězná je a že umí hrát fotbal. Musíme makat dál a naučit se lépe koncentrovat v zakončení právě v tak napjatých situacích. Jedeme dál :-)

Děkuju!

Váš tréňa Kuba Daniel


PS: Slib v motivaci splněn, do 3. místa pizza byla :-)

Další články Sokol Vítězná

 
Vaše komentáře

Přečteno 322x